Verlichting in huis

In ons huid willen we natuurlijk goede verlichting. We willen in de keuken goed kunnen zien wat we aan het koken zijn en wat we eten.

In de kamer willen we goed kunnen zien wat er op tafel staat. En in de berging willen we niet struikelen over gereedschap en andere zaken.

Toch zijn er in huis vaak de nodige hoekjes en plekjes die wel wat extra licht wkunnen gebruiken. Hiervoor zijn inbouwspots uitermate geschikt.

Inbouwspots

Inbouwspots en dan bij voorkeur LED inbouwspots zijn uitermate geschikt om bovengenoemde plekjes in huis ook te voorzien van de benodigde verlichting.

Een toepassing is bijvoorbeeld in het lange gedeelte in je woonkamer. Je hebt voorin en achter een mooie lamp hangen, maar je wilt niet het hele plafond vol hangen met plafonnieres en andere hanglampen. Maar het is tussen de lampen nu toch wel wat donker.

Als je daar nu een aantal LED inbouwspots van INTOLED plaatst los je het probleem van het wat donder zijn aldaar op en het ziet er ook strak en netjes uit. Het geeft zelfs een wat chique uitstraling.

Een andere plek waar het wel eens wat donker kan zijn is de garderobe. Dit is vaak een hoekje in de gang bij je voordeur. Als je dan de jas ophangt sta je vaak net met je rug naar de lamp aan het plafond. Een mooie oplossing is dan om daar een paar inbouw spots te plaatsen. Dit geeft mooi gericht licht op de kapstok en zodoende pak je nooit meer de verkeerde jas.

 

Inbouwspots boven de keuken

Een plek voor LED inbouwspots die ik er even uit wil lichten is boven de keuken. Dit is meer een sier ding dan echt noodzakelijk maar toch. Als je een mooie keuken hebt en je plaatst daar spotjes in het plafond boven de keukenkastjes dan geeft dat een erg mooi effect.

Het voordeel van de LED technologie is bovendien dat het relatief veel licht geeft tegenover een relatief laag energieverbruik.