Een gloednieuwe badkamer dankzij deze sensationele items!

lening badkamer

De meeste mensen vinden het heerlijk om eens in de zoveel tijd hun huis aan te pakken en helemaal te restylen. De woonkamer en de slaapkamer zijn het populairst, die worden ruim een paar keer jaren stevig onder handen genomen. De badkamer wordt vaak vergeten. Dit is zonde, omdat je (vooral als vrouw) best veel tijd doorbrengt in deze ruimte. Je brengt gemiddeld 1,5 jaar van je leven door in de badkamer. Dat is dus enorm veel. Helaas hebben de meeste mensen vrij weinig budget voor een make-over, dus of ze moeten een lening voor de badkamer nemen, of ze moeten met de juiste items een speciale sfeer creëren. Hieronder staan drie items die je kan toevoegen aan je badkamer zodat je net een wat andere look & feel hebt, maar je niet je volledige portemonee-inhoud hoeft in te leveren. Zeg maar dag tegen die lening badkamer. Ideaal!

lening badkamer

 Een bluetooth-speaker voor in de douche: dat klinkt als muziek in de oren!

Ben jij ook zo’n muziekliefhebber en zing jij altijd keihard onder de douche? Een bluetooth-speaker is dan helemaal iets voor jou. Deze speaker is waterbestendig en kan je dus in je douche ophangen zodat jij lekker mee kan krijsen met de nieuwste hits. Daarnaast ziet het er ook nog eens onwijs stijlvol en modern uit zo’n speaker in je badkamer!

 Een doucherekje in een knalkleur!

Niks is zo irritant als de hele tijd moeten bukken om je shampoo of douchegel van de grond te pakken. Het is daarom fijn dat je je doucheproducten bij de hand hebt. Dat kan, door middel van een doucherekje. Als je een vrij neutrale badkamer hebt, is het tof om dit doucherekje in een knalkleur te doen, zodat je wat opvallende items hebt die je badkamer net een andere vibe geven.

 Een geometrische prullenbak of wasmand

Geometrische vormen in accessoires zijn helemaal in nu. Ze zorgen voor een luxe uitstraling, zonder dat je veel geld hebt hoeven uitgeven om deze accessoires te kopen. Het zorgt voor structuur en het lijkt alsof je alles onder controle hebt. Deze geometrische figuren zorgen voor orde en rust. Een opgeruimde badkamer met sublieme accessoires zorgt ook voor een opgeruimde geest. Je mentale gezondheid verbetert aanzienlijk.