Hoge barkrukken bestellen, hoe hoog moeten ze zijn?

hoge barkrukken cafe

Sta jij op het punt om hoge barkrukken te gaan bestellen? Dan is het goed om als eerst te kijken hoe hoog deze barkrukken moeten zijn. Natuurlijk is het mogelijk om verstelbare barkrukken aan te schaffen, maar in veel gevallen wordt er gekozen voor een vaste hoogte. Na het lezen van dit artikel weet je precies welke hoogte je nodig hebt.

Hoe hoog is de tafel?

Voordat je besluit om barkrukken aan te schaffen, is het goed om te kijken hoe hoog de tafel is. Je wilt er immers voor zorgen dat je een goede zithouding hebt en dit is afhankelijk van de hoogte van de barkruk. Om deze reden is het aan te raden om een ruimte tussen de 30 en 35 centimeter te houden tussen de stoel en de bovenrand van de tafel. Daarnaast is het ook aan te raden om ongeveer 10 centimeter tussen de benen en de onderkant van de tafel te behouden. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste lengte zult aanschaffen.

Probeer de barkrukken altijd uit

Sta jij op het punt om een bepaalde set barkrukken aan te schaffen? Dan is het altijd goed om te kijken hoe je de stoelen vindt zitten. De afbeeldingen kunnen namelijk optisch bedrog zijn en daarom is het altijd goed om hier voldoende aandacht aan te besteden. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

hoge barkrukken