Geschikt voor binnen en buiten

Trampolines

Springen op een trampoline is altijd leuk om te doen, of het nu goed of slecht weer is. Gelukkig zijn er voldoende soorten en maten trampolines in de webshop van 12springtrampolines.nl, zowel voor binnen als buiten. De soorten voor binnen zijn eenvoudig op te bergen en weer neer te zetten, een trampoline voor buiten heb je ook in verschillende modellen. Voor zowel de springer die er zijn werk van heeft gemaakt, of iemand die het puur voor de lol doet.

Trampolines

Voor gezinnen

Voor gezinnen zijn er ook trampolines, hierbij is ook rekening gehouden met de kinderen. Veel exemplaren zijn daarom voorzien van een net om de trampoline heen, op deze manier kunnen de kinderen veilig hun gang gaan zonder naast de trampoline te vallen. Natuurlijk heb je ook allerlei vormen en maten, van rond tot vierkant en ook rechthoekig ontbreekt niet bij 12springtrampolines.nl. Ieder model is er ook in een uitvoering die je in kunt graven, hierbij is het springgedeelte gelijk met het gras.

Openbare gelegenheden

In openbare gelegenheden als binnen en buiten speeltuinen kunnen trampolines niet worden gemist, wel is het natuurlijk zaak dat je ervoor zorgt dat de trampolines veilig zijn. Bij 12springtrampolines.nl zijn de modellen voor een openbare gelegenheid ervoor gemaakt om flink belast te worden, wordt de trampoline de hele dag gebruikt is dit totaal geen probleem. Ook deze modellen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, kijk in de webshop voor de goede trampoline voor jouw gelegenheid en maak je keuze.