Bediening van een lichtkoepel

Thermo koepel

Een lichtkoepel is op een eenvoudige wijze open te zetten om te ventileren, echter om iedere keer een trap te moeten pakken om de koepel te openen is niet handig. Om de bediening eenvoudiger te maken zijn er handmatige en elektrische hulpmiddelen in de handel. Lichtkoepels.info heeft deze hulmiddelen in de webshop, met een handmatige of elektrische spindel open en sluit je de koepel zonder een trap nodig te hebben. Heb je een zware koepel dan kunnen meerdere motoren synchroon worden bediend, om de koepel te sluiten of openen.

Spindels

Om een lichtkoepel te plaatsen is er een gat nodig in het dak, je verwacht bij de aanschaf van een lichtkoepel dat je degelijke kwaliteit koopt. Op de koepels van lichtkoepels.info wordt er namelijk 10 jaar garantie gegeven. Zo weet je zeker dat je te maken hebt met hoge kwaliteit materialen. De koepels zijn eenvoudig te plaatsen, de gemiddelde klusjesman heeft er geen moeite mee om een lichtkoepel te plaatsen met behulp van de beschrijving. Wil je meer weten over het plaatsen van een koepel, of wil je met je eigen ogen het verschil in kwaliteit zien van de verschillende koepels? Je bent altijd welkom in onze showroom in Nieuw Vennep.

Openslaande koepel

Hoe kostbaar is een lichtkoepel in aanschaf?

Uitvoeringen en afmetingen bepalen in veel gevallen de prijs van een lichtkoepel. Welk materiaal gebruik je bijvoorbeeld voor de opstand en de koepel zelf, zeker is dat het niet altijd hoeft om de duurste oplossing te kiezen. In niet alle gevallen is dat de beste, een lichtkoepel voor een carport hoeft bijvoorbeeld niet geïsoleerd te zijn. Dat zijn zinloze kosten die je dan uitgeeft.