Bescherm je waardevolle eigendommen met een brandkluis

Niets erger dan dierbare spullen of waardevolle eigendommen aan een brand verliezen. Gelukkig kun je dit voorkomen door de aanschaf van een goede Brand kluis. Op die manier weet je zeker dat je de spullen met gerust hart achter kunt laten. En het mooie? Een brandkluis beschermt niet alleen tegen brand, maar ook tegen diefstal en waterschade. Bij Kluis-kopen.nl zijn er brandkluizen in diverse uitvoeringen, zodat ook grotere documentatie veilig opgeborgen kan worden.

Een brandkluis voor thuis of op kantoor

Welke brandkluis kun jij het best aanschaffen? Het is aan te raden eerst goed te inventariseren welke spullen er sowieso in de kluis gelegd moeten worden. Een brandkluis van Kluis-kopen.nl zijn er namelijk in diverse groottes, uitvoeringen en kleuren. Je selecteert online gemakkelijk de brandwerende kluis naar keuze. Hier kies je ook simpel de gewenste prijs en het type. Is een inhoud van 60 liter voldoende? Kies dan de robuuste Large brandkluis. Deze kluis biedt voor minimaal 1 uur lang bescherming aan papierwerk en elektronica. Wil je een kluis met code? Dan kun je ook de gewenste codelengte kiezen. Ook kun je kiezen voor een beschermende vloermat in de kluis. Op die manier kom je vanzelf tot de voor jou meest geschikte brandkluis. Ben je er nog niet helemaal uit? De medewerkers van Kluis-kopen.nl staan voor je klaar met passend advies.

Bestel je brandkluis

Bestel je de brandkluis op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Voor verzending binnen Nederland en België rekent kluis-kopen.nl geen verzendkosten. Ook kun je je nieuwe brandkluis op afspraak komen afhalen. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Ben je er nog niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken? De specialisten van Kluis-kopen.nl staan voor u klaar om samen de meest geschikte brandwerende kluis uit te zoeken. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch via het nummer 074 760 10 11.