Een badkamer met een luxe uitstraling

De badkamer. Iedere ochtend poets je er je tanden en in de avond neem je er een heerlijke douche om vervolgens in bed te kunnen duiken. Ben je toe aan een nieuwe badkamerinrichting? Geef je badkamer eens een luxe uitstraling. Er zijn verschillende manieren waarmee je een luxueus karakter kunt creëren. Deze blog helpt je bij het op doen van wat inspiratie. Lees daarom gauw verder en laat je verrassen door de mogelijkheden om jouw badkamer om te toveren naar een stijlvol geheel.  

Badkamertegels

Ben je op zoek naar een manier om jouw badkamer een luxe uitstraling te geven? Dan kunnen unieke badkamertegels je hier een handje bij helpen. In veel Nederlandse huishoudens vinden we simpele witte tegels in de badkamer, maar je kunt het ook net wat anders aanpakken om er tussenuit te springen. Ga voor tegels met een originele vorm, kleur of print. Je moet alleen wel letten op of de tegels passen bij de grootte van je badkamer. Heb je thuis een kleine badkamer? In dat geval zijn drukke tegels niet aan te raden. De ruimte zal hierdoor kleiner ogen en dat wil je natuurlijk liever niet. Heb je wel een grote badkamer? Dan zijn de aparte tegels natuurlijk een uitstekend en uniek idee.  

Grote inloopdouche 

Iets wat een en al luxe uitstraalt, is een inloopdouche. Stel je eens voor; prachtige marmeren tegels, glazen douchedeuren en om het helemaal compleet te maken een regendouche. Niet alleen creëer je hiermee een moderne en stijlvolle uitstraling, het zorgt er ook nog eens voor dat je badkamer groter lijkt. Dat komt doordat je geen douchecabine hebt die ruimte in beslag neemt. Als je gaat voor een inloopdouche, is het ook een idee om wat accessoires aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer krukje in de douche of een hangrekje voor douchegel en shampoo.           

Luxe badkamermeubels

Originele badkamertegels en een grote inloopdouche. Beide goede ideeën om een luxe uitstraling in de badkamer te creëren. Het is dus een goede start, maar er zijn nog een aantal badkamermeubels die de luxe stijl nog completer kunnen maken. Wat dacht je van een klassiek losstaand bad met een gouden kraan? Losstaande badkuipen worden steeds populairder in Nederland. Dit is dan ook zeker een leuk idee wanneer je er de ruimte voor hebt. Een andere tip is een brede wastafel met luxe waterval kranen. Niet alleen is dit zeer stijlvol, het zorgt er ook nog eens voor dat meerdere mensen hun ding kunnen doen in de badkamer. Ideaal toch?