Een leuke sfeer in de kamer

Toen ik in September vorig jaar introk in mijn nieuwe woning hier in Amsterdam, werd ik erg overvallen bij het inrichten. Er komt van alles bij kijken wil je je huis leuk en sfeervol hebben ingericht en dus kun je meerdere tripjes naar verschillende winkels verwachten. Wat me erg leuk leek voor in de woonkamer was een grote spiegel voor bij de salontafel die ik gescoord had bij de antiek zaak in het centrum. Deze tafel paste perfect in de kamer alleen vond ik het nog erg kaal, dus ging ik kijken wat er leuk bij zou passen.

Vervolgens ging ik op pad.

Nadat ik meerdere winkels afgegaan was opzoek naar een grote spiegel of een leuke vaas met bloemstuk, kwam ik met lege handen thuis. Tot een vriendin mij aanraadde om eens een kijkje te nemen op deze website voor grote spiegels, vervolgens ben ik lekker onderuit op de bank gaan zitten om het allemaal goed in me op te nemen want er is zo veel keuze. Van verschillende maten grote spiegels tot kleine. Na even browsen vond ik dan uiteindelijk een model wat super goed bij het tafeltje gaat en waar ik tot de dag van vandaag super blij mee ben.

Online kijken had veel voordelen.

Een van de grootste verschillen die mij opviel bij het zoeken naar een grote spiegel was het fijt dat ik in de winkel eigenlijk veel duurder uit zou zijn ook nog. Ik verbaasde mij over de goede kwaliteit die geboden werd en alsnog waren de prijzen erg scherp van deze grote spiegels. Ik zou het dan ook echt aanraden om eens een kijkje te nemen, in plaats van op de ouderwetse manier heel stad en land afzoeken naar een geschikt meubilair, zo bespaar ik mijzelf ook weer een beetje tijd om te shoppen.