Eikenvakman.nl.

Wij stellen ons graag aan u voor: EIKENvakman.nl, wij zijn de online eikenhout specialist van Nederland & België. Bij ons bestelt u eenvoudig en voordelig een divers assortiment producten van eikenhout, waaronder eiken bladen, eiken tafelbladen, eiken panelen, eiken wandplanken, eiken wastafelbladen en gerelateerde producten, zoals eiken tafelpoten, stalen tafelpoten en diverse ophangbeugels. Wij staan garant voor topkwaliteit producten van Europees eikenhout, op maat vervaardigd en voor een scherpe prijs. Wij combineren een optimale online gebruikerservaring met ‘ouderwets’ ambachtelijk vakmanschap. Online eikenhout (voor binnen) koopt u dan ook bij www.eikenvakman.nl.

Eiken (tafel)bladen op maat.

Bij EIKENvakman.nl vindt u een gericht assortiment (tafel)bladen van eikenhout in diverse ‘soorten eikenhout’, diktes, afwerkingen en behandelingen, maar altijd in de door u gewenste afmetingen op maat vervaardigd. Een groot gedeelte van onze eikenhout (tafel)bladen bestelt u op mm niveau op maat, waarbij we (de meeste bladen) kunnen leveren in breedtes van 20 cm t/m 120 cm en lengtes van 40 cm tot 350 cm. Altijd een tafelblad naar wens dus!

Ook een eiken blad bestelt u bij ons in foutvrij of rustiek eikenhout en in diktes van 2, 3, 4, 5 en 6 cm dik. Let er hierbij goed op dat een eiken blad over harde randen beschikt, dit is het grootste verschil met de tafelbladen, los van de eventuele ijzeren strips en gleuven om werking tegen te gaan, dit is bij een eiken blad ook niet het geval. Daarnaast bieden wij verschillende bijzondere afwerkingen, waarbij u – naast naturel – ook kunt kiezen voor geborsteld, gerookt, gezandstraald en fijnbezaagd eikenhout. Wenst u het blad daarnaast al mooi behandeld – met olie of (2 componenten) lak – te ontvangen, ook dat is mogelijk. Altijd een eiken (tafel)blad dat precies bij uw wensen past bij EIKENvakman.nl!