Flink verbeterd glas

hr++ glas

Niet alleen in de techniek en alle andere branches zijn verbeteringen gerealiseerd, ook bij het ontwikkelen van glas zijn er grondige stappen genomen. Je hoeft alleen maar te denken aan enkel en dubbel glas, de verschillen daarin zijn enorm. Dit is een van de ontwikkelingen die zich heeft gedaan, maar er zijn er meer. Het ontwikkelen van hr++ glas heeft ook flink bijgedragen, hierdoor wordt er nog meer rendement behaald. Aan het eind van het jaar wanneer je de energierekening krijgt zie je dit direct terug. En misschien net zo belangrijk, je helpt ook mee het milieu minder te belasten.

hr++ glas

Wat is HR glas en heeft dit voordelen?

Het gebruik van hr++ glas heeft voor de gebruiker wel een aantal voordelen, hr staat voor hoog rendement. Omdat er bij dubbel glas een spouw gevuld met lucht tussen de twee glasplaten zit, blijft de warme lucht in de winter binnen. Bij glas van hr++ is de spouw gevuld met edelgas, dit betekend dat het glas extra geïsoleerd is.De afgelopen jaren is deze soort uitgegroeid tot een van de meest verkochte soorten glas. Door het gebruik ben je verzekerd van beperkt warmteverlies door het glas heen.

hr++ glas

Voordelige energiekosten

Het gebruik van hr++ glas betekent niet alleen een lagere energierekening, ook voor het wooncomfort is het uitstekend om gebruik te maken van het glas. Is je woning niet voorzien van goed glas dan merk je dit direct, er gaat dan veel warmte verloren via de ramen naar buiten toe. Wanneer je het glas vergelijkt met normaal dubbel glas, is het hogere rendement glas ruim twee keer beter voor isolatie. Met enkel glas vergelijk is een wereld van verschil, je bespaart tot wel 30 euro per jaar op je stookkosten met glas van kwaliteit hr++. Nog meer reden om te kiezen voor meer wooncomfort en een lagere energierekening.