Fotoshoot in een lijst plaatsen

witte lijst

Heb je laatst een leuke fotoshoot gedaan met vrienden of familie? Dan is het zeker leuk om deze foto’s ook ergens terug te zien. Je zou dan kunnen kiezen voor een a2 lijst. Een a2 lijst is een erg grote lijst en is erg mooi voor op een groot oppervlak. Heb je bijvoorbeeld al jarenlang een saaie kale muur in je woonkamer en weet je niet wat je hierop moet doen. Dan zou je kunnen kiezen voor een foto die je hebt gemaakt met de fotoshoot. Deze kun je dan in een a2 lijst plaatsen en ophangen aan de muur. Dit fleurt de woonkamer al een stuk op.

Herinneringen vastleggen

Met een fotoshoot kun je herinneringen vastleggen. Of je nou generaties wilt vastleggen, of je vriendschap. Het kan allemaal. Het voordeel aan een fotoshoot is dat dit op bijna alle locaties kan. Omdat de fotograaf alleen maar een camera nodig heeft en een model. En dat model ben jij. Zo kun je dus foto’s aan het strand gaan maken of juist in een mooi groen bos. Daarnaast kunnen de foto’s overal overgaan. Het hoeft niet allemaal mooi en vrolijk. Als je een themafeestje hebt met het thema horror. Kun je ook gruwelijk enge foto’s maken. Het kan dus allemaal tijdens een fotoshoot.

Er kan veel meer in een lijst dan je denkt

Er hoeven niet persé foto’s in een lijst. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een bepaald schilderij of doek. Deze kun je ook in een lijst plaatsen en ophangen. Stel dat je dochter een mooi schilderproject heeft gemaakt op school. Is het leuk om deze in een lijst te plaatsen en op te hangen in de keuken. Maar ook bijvoorbeeld droogbloemen zou je in een lijst kunnen stoppen. Je zorgt dat de droogbloemen op een mooie manier zijn opgeplakt en dat ze er netjes uit zien als ze platgedrukt worden. Deze kun je dan daarna in een lijst stoppen en ook aan de muur hangen.