Het designen en inrichten van je woning!

Ben jij pas verhuisd of wil je aan de slag gaan met een verbouwing in je woning? Dan zijn er enorm veel mogelijkheden om weer verliefd te worden op je huis! Misschien weet je zelf wel hoe je meer ruimte wilt creëren, wat je wilt plaatsen en hoe je de ruimte wilt stijlen, maar is dit voor sommige mensen nog erg lastig. Zo willen zij graag gaan verbouwen in huis, maar hebben zij geen idee hoe er nu een mooie inrichting gerealiseerd kan worden in huis. In dit geval is het dan mogelijk om de hulp in te schakelen van een architect voor de verbouwing, of voor een interieurdesigner voor de richting van de ruimte. We vertellen je er meer over!

Waar gaan jouw voorkeuren naar uit?

Wanneer je wilt gaan verbouwen of een make-over wilt geven aan je huis, is het mogelijk om jezelf te laten adviseren door een specialist zoals een architect of interieurdesigner. Je kunt natuurlijk zelf je wensen en eisen doorgeven, waarna je voor de rest van de make-over geadviseerd zal worden. Welke meubels passen het beste bij de ruimte, hoe zorg je voor een juiste lichtinval en over welke voorzieningen zou je in ieder geval willen beschikken?

Wanneer je deze wensen kenbaar zal maken, kan hier in ieder geval rekening mee gehouden worden en zullen deze terugkomen in de uiteindelijke inrichting. Verder draait het vooral om het pimpen en stijlen van de woning, wat met enorm veel materiaal te realiseren is!

Uniek plaatmateriaal voor het interieur!

Wanneer je nu op zoek bent naar uniek materiaal om toe te passen in je woning, kun je kiezen voor plaatmateriaal van Kronospan. Kronospan biedt uniek plaatmateriaal dat vooral door architecten en interieurbouwers kan worden gebruikt. Het plaatmateriaal van Kronospan biedt een bijzondere structuur en geven de platen de meest bijzondere effecten. De unieke spaanplaat zorgt voor een frisse look dat als een trendsettende blikvanger het interieur zal verrijken. Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden in de structuur en ook de kleur van het materiaal van Kronospan. Zo is er een keuze te maken uit 133 verschillende kleuren en tinten, waardoor je voor iedere woning een unieke tint kunt toepassen.

Zo kun je als architect of interior designer zelf aan de slag gaan met het materiaal van Kronospan,maar kun je de klant en uiteindelijke bewoner van de woning ook actief betrekken in het proces, om zo samen het mooiste en gewenste plaatmateriaal uit te kiezen!