Holland Warmte is dé ketelleverancier

cv ketel

Hallo en welkom op mijn blogpagina. Vandaag wil ik graag een firma met jullie delen waar vooral verhuizers veel aan gaan hebben. Deze firma heet Holland Warmte en zij leveren onder meer CV installaties. Dit familiebedrijf is al werkzaam sinds 1965 en is gespecialiseerd in de levering van centrale verwarming en airconditioning. Zij leggen hier hier vooral de nadruk op CV ketel vervanging en servicecontracten. Deze aspecten worden door bestaande klanten dan ook als hoogste beoordeeld. Door uitsluitend A-merken te leveren als:

  • Remeha;thermometer
  • Vaillant;
  • Nefit;
  • Intergas.

De servicecontracten

Zoals zij zelf aangeven staat het leveren van servicecontracten hoog in het vaandel. Dit doen zij dan ook tegen de laagste prijs van Nederland. Doordat zij de plaatsing van deze installaties zelf in handen nemen, is het onderhoud hiervan ook een logische keuze. Daarnaast bieden zij klanten zelf één pakket aan waarbij een 24/7 servicedienst wordt aangeboden. Dit houdt in dat tijdens het weekend of feestdagen zij ook voor jou klaar staan.

Holland Warmte

Huren is ook mogelijk

cv ketelDe firma Holland Warmte biedt ook nog eens de mogelijkheid aan om hier CV installaties, airconditioning en droogapparatuur te huren. Dit aan zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Wanneer jij niet het budget hebt zo’n installatie in één keer aan te schaffen is dit dus een goede keuze. Door maandelijk een vast bedrag te betalen kun jij bijvoorbeeld als ondernemer zo de kosten drukken. Daarnaast kun je op hollandwarmte.nl ook nog eens verschillende aanbiedingen vinden. Hiermee kun jij ook geld besparen wat je vervolgens weer voor iets anders kunt gebruiken.