Kenmerken van de taxushaag

Ben je van plan een taxushaag te gaan planten? Dan is het altijd slim om jezelf goed in te lezen over deze plant. Er zijn namelijk altijd een aantal zaken om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging ervan, maar ook hoe je het goed kunt planten. Ben je benieuwd geraakt? Lees dan vooral even verder.

Taxushaag

Dit moet je weten

De taxushaag is erg populair. Het is een haag die er altijd mooi groen uitziet en die bestand is tegen de kou in de winter. Tevens kun je er je tuin goed mee afsluiten, doordat de takken dicht op elkaar zitten. Het is dus een fijne haag, waarmee je profiteert van genoeg voordelen. 

Taxushaag

Wil je de haag gaan aanschaffen? Dan is het belangrijk om te weten wanneer je het kunt planten. Je kunt dit het beste in het najaar doen. Maar het kan ook bijvoorbeeld in maart of april. Let er in ieder geval op dat het niet vriest. Mocht je weinig kennis en ervaring hebben met het planten van deze haag, dan raden we je aan een expert in te schakelen. Het kan namelijk nog wel eens lastig zijn, wanneer je niet exact weet wat de beste tijdstippen zijn. Maar ook de manier van planten moet je onder de knie hebben. Het is altijd goed om een expert in te schakelen, maar zorg er ook voor dat je de plant bij een expert koopt.