Met deze handige tips breng je jouw huis naar een nog hoger niveau

Een huis is een plek waar je lekker jezelf kan zijn. In je huis moet je lekker kunnen ontspannen en uitrusten. Maar hoe kan je dit allemaal nog makkelijker en fijner maken? Ik heb zelf veel verschillende dingen uitgeprobeerd. Sommige dingen werkte wel fijn en andere dingen werkte echt voor geen meter. In dit artikel ga ik je leuke tips geven hoe jouw huis nog slimmer en handiger wordt. 

Philips hue lamp 

Zit je lekker op de bank en het wordt best donker in de woonkamer. Heb je geen zin om op te staan om het licht aan te doen? Dan zijn de philips hue lampen de perfecte oplossing. Vanaf een app op je smartphone kan je jouw lampen besturen. Je kan ze aan en uit zetten of zelfs sfeer verlichting geven. 

Horren

Zit je in de kamer en er vliegen ineens allemaal beestjes rond omdat je raam of deur open stond? Dan moet je het zeker overwegen om Horren te gaan kopen. Horren zijn als het ware schermen waar beestjes niet door heen kunnen vliegen. Zo kan je nog steeds lekker je deur of raam openhouden zonder dat je last meer hebt van irritante beestjes. 

Knikarmschermen 

Ben je lekker aan het chillen op de bank en de zon schijnt ineens fel in je gezicht. Dit is vervelend! Met knikarmschermen is dit verleden tijd! Knikarmschermen zorgen ervoor dat de zon niet meer in je woonkamer schijnt. Door de schermen uit te klappen houden ze de zon voor je tegen. Super handig dus!

Hang airco

Ben jij die zomerse tropische temperaturen ook helemaal zat? Plaats dan een hang airco in je huis. Het fijne aan een hang airco is dat het bereik best groot is. Lekker die verkoelde lucht die door je woonkamer blaast. Heerlijk! 

Weet jij nog toffe dingen die in dit lijstje horen? Laat het me weten!