Richt u eens op RAK tegels

Wanneer u tegels uitkiest, heeft u vaak niet meer kennis dan uw eigen smaak en de ervaring met uw huidige tegelvloer. De keuze uit diverse tegels is dan enorm. Hoe u die keuze voor uzelf iets makkelijker kunt maken? Door u te richten op één merk met een breed assortiment. Wel een merk dat goed aangeschreven staat en waarbij u ervan uit kunt gaan dat de kwaliteit goed is natuurlijk. RAK tegels zijn hiervan een goed voorbeeld.

Dit is RAK

 

Wat voor smaak u ook heeft, bij RAK is er voor iedere stijl een passende tegel. Met deze tegels creëer je simpel een uitstraling van natuursteen, marmer, cement en zelfs hout. Het ligt er maar net aan wat voor sfeer u in huis wilt halen. Een industriële strakkere cement-look van de RAK Cementina, warme tinten van RAK Circle Wood of liever een huiselijke sfeer met de aardekleuren van Earth Stone. RAK is een van de grootste spelers op de markt van keramische tegels. De oorsprong van RAK Ceramics ligt in het Midden-Oosten. Hier produceert het merk 110 miljoen meter aan tegels per jaar. Onder andere voor Azië, Australië en Europa. En dus ook gewoon voor Regge Tegels in Enter. U haalt dus met recht een wereldtegel in huis.

RAK tegels in het echt bekijken?

 

Wij kunnen u wel vertellen hoe de RAK tegels eruit zien en wat de voordelen zijn. Maar natuurlijk wilt u dit het liefst zelf zien en ervaren. Kom daarom vooral even langs bij Regge Tegels in Enter. Hier kunt u het gehele assortiment RAK zelf bekijken. Bijkomend voordeel? De specialisten van Regge Tegels staan voor u klaar om passend en eerlijk advies te geven. Want uitstraling van een tegel is belangrijk, maar ook is het goed om na te gaan of een tegelsoort voor u praktisch is. Liever telefonisch contact opnemen? Bel dan gerust naar de winkel, ook telefonisch voorzien de tegelspecialisten van passend advies.