Terras windscherm is super mooi

Een windscherm is in de zomer op terrassen niet te missen. Ieder terras heeft een windscherm nodig en ze zullen er dan ook stuk voor stuk een aanschaffen.

terras windschermen 3

Handig voor horeca

De windschermen zijn super handig voor de horeca. Zij krijgen het in de zomer natuurlijk drukker dan in de winter en het is daarom belangrijk dat de gasten allemaal zo prettig mogelijk kunnen eten, drinken of borrelen. Het is heel vervelend wanneer er zand of stof de tafel op waait, waardoor het in een broodje beland. Hier is een geschikte oplossing voor gevonden: windschermen. Deze schermen bieden bescherming tegen bijvoorbeeld vervelende weersomstandigheden. Vaak onderschatten gasten de waarde hiervan tot dat de windschermen weg zijn, dan worden ze namelijk ontzettend gemist. De schermen zijn ook handig tegen een felle zon. De terras schermen bieden bescherming tegen een felle zon. Wanneer je via een terras scherm in de zon kijkt is dit lang niet zo verblindend dan wanneer je het normaal doet.

terras windschermen 2

Op maat gemaakt

De terrasschermen kunnen op maat gemaakt worden, wat ontzettend handig is. Als jij een vreemd hoekje in jouw terras hebt kan hier gewoon een stuk scherm geplaatst worden. Wat ook super fijn is, is dat je zelf het ontwerp van de terrasschermen kan bepalen. Wanneer jij dus graag wit met rode details kan, dan kan dat gewoon doorgevoerd worden. Dit is voor veel horecagelegenheden een echte uitkomt, omdat ze hun imago door willen voeren in het terras.