Wilt u ook gebruikmaken van douchegoten?

Mijn man en ik runnen al jaren een camping in het hoge noorden. We hebben 8 velden waar menig stacaravan staat voor langere verhuur, of kortere periodes. De meeste van deze stacaravans zijn van vaste vakantieganger, maar we hebben ook vakantieplekken voor mensen die een weekendje of een week vakantie willen. Naast de stacaravans hebben we ook plekken voor tenten, caravans en campers. Van jong tot oud vindt u de vakantiegangers op ons park. We hebben een ruime kantine waar op diverse avonden dingen worden georganiseerd, zoals karaoke avonden, klaverjassen en bingo avonden. Tevens bevindt zich op ons park een zwemvijver, waar de zomerdagen veel kinderen hun plezier kunnen vinden. Met een grote camping zoals die van ons hebben we natuurlijk ook een ruime douche en wasruimte nodig. Na jaren trouwe dienst van het douchegebouw werd het wel eens tijd voor een nieuwe luxere natte ruimte. En zijn we al snel nieuwe muren op gaan bouwen en een nieuwe indeling van het douchegebouw gemaakt. Ook hebben we 2 familiedouches aangebouwd. Maar we wisten meteen dat we mooie douchegoten wilden. Want douchegoten zijn makkelijk en hygienisch schoon te maken en tevens moesten de douchegoten ook mooi zijn, want het oog wil ook wat. Gekozen hadden wij voor witte tegels op de muren en een lichtblauwe antislip tegel voor de vloeren. Op aquaberg.nl zagen we mooie douchegoten en afvoerputjes. Want bij de meeste sanitairwinkels waren de standaard douchegoten niet passend in onze ruimtes. Via aquaberg.nl vonden we wel wat we zochten!

Deze douchegoten zochten wij

We konden zelfs afwijkende maten bestellen voor de douchegoten. En de afvoerputjes konden makkelijk mee besteld worden met de afvoer goten voor het afwasgedeelte naast het douche en toiletgebouw. Ik had nog een aantal vraagjes over wat aanverwante artikelen en heb contact opgenomen met de klantenservice, deze heer was zeer hulpvaardig en kon mij exact aangeven welke rubbers en bevestigingsmaterialen ik nodig had voor het plaatsen van de douchegoten. Nu ons toilet gebouwen doucheruimtes, afwasgebouw en wasmachine en droogkamer af zijn hopen wij dat we het aankomende seizoen weer vol op open kunnen en gasten mogen verwelkomen. En dat de corona ons dit jaar niet weer gaat storen.

Wij zijn erg tevreden

Wilt u uw douche en toiletgebouw ook aanpakken voor de vakantie periode? En wilt u een betrouwbaar bedrijf in de arm nemen voor de aanschaf van douchegoten en aanverwante artikelen? Neem dan eens een kijkje op de website aquaberg.nl. Ik hoop dat u dan net als ons een zeer tevreden klant gaat worden. Kortom:

  • De website bood een snelle service
  • Wij zijn erg tevreden over de snelle levering
  • De prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk

Kijk maar eens op de website en oordeel zelf. U zult zien dat u hier niet alleen goede douchegoten kunt vinden, maar dat u hier alles kunt vinden wat u nodig heeft om iets moois van uw douche te maken. Mocht u het even niet weten wat u nodig heeft, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van de vriendelijke medewerkers. U zult zien dat zij u graag van dienst willen zijn.